På messe i Kolding

02.15


Onsdag d. 23. november besøgte vi Kolding. Vi havde planlagt en stand på Disruption mellem himmel og jord - en messe om IT og læring i skole og dagtilbud. Vi vil rigtig gerne sprede vores budskab og viden omkring hvordan vi får programmering ind i undervisningen som et naturligt redskab. Denne messe passede lige ind i vores tankegang.

Vi blev utrolig overvældet over al den positive respons vi fik på vores projekt i Aalborg. Læs mere om projektet her. Vi fik faktisk ikke tid til selv at kigge rundt på de andre stande, da vi altid havde mange nysgerrige besøgende. Fantastisk! Det bekræfter os i at det vi er i gang med at skabe i Aalborg kommune er et skridt i den rigtige retning.

En af de ting vi vil fremhæve er vores Taskboard, som alle besøgende fik et eksemplar af. Det brygger på SCRUM, der er blevet brugt, som et værktøj inden for programmering af programmer. Vi har taget den til os, som et aktivt værktøj inden for undervisning. Det hjælper eleverne med at få overblik over en proces, holde fokus på det de arbejder med lige nu og give eleverne et visuelt overblik over deres fremgang i processen. Du kan printe dit eget Taskboard her.

Vi fik også snakket med mange, både indenfor skole og ikke mindst dagtilbud, hvilke “dimser” der er mest hensigtsmæssige at bruge på børnenes alderstrin.

og slutteligt så fik vi faktisk også en masse gode idéer af de mennesker, der besøgte vores stand. Idéer som vi har taget med hjem og vil videreudvikle på og gøre til vores egne.


Alt i alt er vi rigtig godt tilfredse med vores besøg på messen. Vi er SÅ klar på at tage ud på flere messer.

You Might Also Like

0 kommentarer