Programmering Naturligvis på Danmarks Læringsfestival 2017


#Programmeringnaturligvis gæstede Læringsfestivalen i København d. 1. - 2. marts. Vi havde en stand i området På sporet af den gode udvikling. Vi var så heldige at blive inviteret med af Skoleforvaltningen, Aalborg Kommune. De mener nemlig, vi har noget at have det i :-)


Vi snakkede med rigtig mange forskellige ved vores stand, og nogle gik målrettet efter vores stand. De havde læst om vores projekt og ville gerne høre mere. Ene af positive mennesker, der alle mente, vi havde gang i noget spændende!

Vi snakkede også med en del andre mennesker, der var i gang med lignende projekter andre steder i landet. Det er lige i vores ånd, at ildsjæle landet over er i gang med at sætte programmering på skemaet. Sådan!


ALLE besøgende på vores stand fik et eksemplar af vores udgave af Taskboardet. Det fik vi også god respons på. Det er jo princippet er utrolig simpelt værktøj. Men det giver eleverne et godt overblik over en proces og er god til at understøtte, at eleverne arbejder problemløsende.


Det var også vigtigt for os at lægge vægt på, at programmering ikke skal være et selvstændigt fag, men et værktøj til at løse forskellige problemstillinger på nye kreative og innovative måder.


Alt i alt bekræfter alle de samtaler, vi har haft med samtlige mennesker, at vi har fat i det rigtige heroppe i Aalborg. Vi er mange, der tænker de samme tanker overalt i landet. Vi skal have programmering ud over kanten og ud til ALLE lærere.


Vi skal have udbredt tanken om:

Programmering, det’ da let!

Følg med på vores Facebookside herKommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Micro:bit / Ultra:bit? - Nu med ekstra tilbehør

Task Board

LEGO Mindstorm i 4. klasse